Snom

View as Grid List
Sort by
Display per page

Snom 821

De Snom 821 geeft de veeleisende gebruiker comfortabele toegang tot tal van zakelijke functies die vanzelfsprekend zijn geworden in de huidige telefonie wereld. Zijn buitengewone elegantie en prestaties vormen een combinatie van zowel de nieuwste technologie alsook de bekende Snom functies. Daarnaast beschikt de Snom 821 over een 320 x 240 pixel High-Definition kleuren display zodat u alles steeds duidelijk zal kunnen aflezen.

Snom 870

De snom 870 is een zeer gebruiksvriendelijke VoIP telefoon met vele handige functies. Zo beschikt deze VoIP telefoon over een groot verlicht high-definition TFT kleuren display van 4,3” met touch screen en een gebruikers interface. Dankzij de drop en drag functie kunt u uw display zelf indelen door functies aan te raken, te verslepen en los te laten op de plek waar u deze wilt plaatsen. In het telefoonboek is ruimte voor 250 namen en nummers en u kunt 12 toetsen vrij programmeren. Door dit alles is de bediening van de snom 870 zeer eenvoudig.

Snom D3 Expension Module

Met de D3-uitbreidingsmodule kan het aantal functietoetsen van de populaire D3xx-telefoons op elegante wijze worden uitgebreid en een groot aantal nevenaansluitingen en gesprekken overzichtelijk en eenvoudig worden beheerd.

Snom D305

De SNOM D305 is een professionele VoIP-telefoon. Deze telefoon biedt breedband audiokwaliteit zodat u helder kunt communiceren op kantoor.

Snom D315

De SNOM D315 is een professionele VoIP-telefoon. Deze telefoon biedt breedband audiokwaliteit zodat u helder kunt communiceren op kantoor.

Snom D345

De D345 is met zijn elegante en tijdloze design een hoogwaardige bedrijfstelefoon, die 12 identiteiten ondersteunt en ontwikkeld is met het oog op de eisen van IT-dienstverleners. Oproepen, bewerkbare oproeplijsten, adresboek en andere functies worden op het beeldscherm met hoge resolutie overzichtelijk weergegeven