Konftel

View as Grid List
Sort by
Display per page

Konftel 300IP

De Konftel 300IP leent zich ook uitstekend voor grotere vergaderruimtes dankzij de mogelijkheid voor uitbreidingsmicrofoons, een draadloze externe hoofdtelefoon en het PA-systeem van de telefoon. Met de Konftel 300IP beschikt uw organisatie over een conferentietelefoon van topkwaliteit, waarin alle voordelen van IP-telefonie zijn gecombineerd met innovatieve nieuwe functies. Bekabeld.

Konftel 300W (Draadloos)

Met de Konftel 300Wx heeft u de ideale oplossing voor draadloos vergaderen. Deze vergadertelefoon biedt de flexibiliteit om vergaderingen te plannen, zonder rekening te hoeven houden met stroomvoorzieningen of telefoonaansluitingen. Tevens is het toestel GAP/CAT-iq compatibel en kan het geïntegreerd worden in bestaande DECT systemen. De Konftel 300Wx is geschikt voor VoiP-gesprekken via internet en mobiele telefoon en kan door middel van een USB-poort op uw PC aangesloten worden.

Konftel 55

Perfect voor online vergaderingen met Skype, Microsoft Lync en andere applicaties. Schakel en combineer gemakkelijk verbindingen met gebruik van het aanraakscherm. De Konftel 55 is geschikt voor zowel kantoor- als vergaderruimtegebruik. Bekabeld.

Konftel 55W (draadloos)

De Konftel 55Wx is een draadloze vergadertelefoon voor gebruikt tot ca. 6 personenen. Met de optionele microfoonuitbreiding is deze vergadertelefoon geschikt voor gebruik met grotere groepen personen. De Konftel 55Wx kan gebruikt worden met uw bureautoestel, GSM toestel en PC. Een handige optie is om de gesprekken op te nemen om later opnieuw te beluisteren.