Gigaset

View as Grid List
Sort by
Display per page

Gigaset C430A GO IP Pack

Dect telefoon van Gigaset met basisstation.

Gigaset Maxwell 10 videotelefoon

De Gigaset Maxwell 10 is een VoIP videotelefoon voorzien van het Android besturingssysteem. Met een ingebouwde HD camera, Wi-Fi, Bluetooth en DECT module.

Gigaset Maxwell 3

De Gigaset Maxwell 3 is een uitstekende VoIP telefoon voor de zakelijke omgeving. Dit toestel heeft 4 lijnen en beschikt over een ingebouwde 2-poorts Gigabit switch. Programmeer zelf de 8 functietoetsen en geniet van uitstekende HD voice en audio. Gevoed via Power over Ethernet.

Gigaset Maxwell Basic

Met de Gigaset Maxwell Basic realiseert u professionele zakelijke communicatie voor uw bedrijf. Deze VoIP telefoon met 4 lijnen biedt uitstekende HD voice en audio en heeft een telefoonboek voor 100 contacten. Deze telefoon is voorzien van twee Gigabit Ethernet poorten.

Gigaset C620H

De Gigaset C620H is een losse DECT handset die als uitbreiding voor uw DECT basisstation kan worden gebruikt. De Gigaset C620H beschikt over een helder kleurendisplay, intern telefoonboek voor 250 contacten en een headset aansluiting.

Gigaset E550H Silver

Een intuïtief toetsenpaneel en menu, goed doordachte functionaliteit, perfect ergonomische vormgeving: als u niks belangrijker vindt dan optimaal gebruiksgemak is de Gigaset E550H met extra grote toetsen uw eerste keuze.