Dect toestellen

View as Grid List
Sort by
Display per page
Filter by attributes

Gigaset C430A GO IP Pack

Dect telefoon van Gigaset met basisstation.

Snom M25

Met deze losse handset kan u uw Snom M325 IP basisstation uitbreiden tot maximaal 20 draadloze handsets op 1 basisstation. Daarnaast kan u de Snom M25 ook gebruiken op het Snom M700 IP basisstation. Door het toevoegen van een kleurenbeeldscherm met 128 x 128 pixel wordt uw Snom M25 handset meteen heel wat interactiever en plezierig om mee te werken.

Snom m325 DECT bundle

Wilt u via DECT bellen binnen uw bedrijf? Dan is het SNOM M325 DECT pakket ideaal voor u. Deze set bestaat uit het M300 basisstation en een M25 handset. Op het basisstation sluit u maximaal 20 handsets aan, zodat elke collega snel kan communiceren en handelen.

Snom m65 Professional handset

De SNOM M65 DECT handset is het ideale toestel voor kantoorsituaties. Communiceer in breedband HD audiokwaliteit, geniet van maar liefst 17 uur spreektijd en ontdek het grote bereik. Voor optimaal gebruiksgemak beschikt deze handset over een 2" kleurendisplay met achtergrondverlichting.

Snom m700 Multi-Radio Base Station

De basisstation M700 is ideaal geschikt voor ondernemingen, die een afdekking over meerdere verdiepingen of in grote kantoorgebouwen nodig hebben. Dankzij de geïntegreerde installatiemodus bij het snom M65-mobieldeel is de installatie helemaal gemakkelijk en intuitief. De DECT-multiceloplossing verbindt een veelheid aan M700-basisstationen en vormt daardoor een optimaal draadloos netwerk, die vrije bewegingsruimte tussen de enkele stationen mogelijk maakt. Zo kunnen gespreken zonder onderbreking worden voortgezet terwijl u zich tussen de enkele basisstationen beweegt

Snom m85 Professional handset

De Snom M85 is uiterst geschikt voor veeleisendere omgevingen, zoals in een fabriek, magazijn, etc... waar er een verhoogde kans is op stof, water en/of val schade. Dit dankzij de IP6X en IPx5 certificatie. Connecteer met het grootste gemak uw Bluetooth™ headset aan de Snom M85 via de ingebouwde Bluetooth™ functie. Door het toevoegen van een kleurenbeeldscherm met 176 x 220 pixel wordt uw Snom M85 handset meteen heel wat interactiever en plezierig om mee te werken.